E-mail cím jelszó módosítás

A MediaCenter Támogató Dokumentumok wikiből

Cégünknél kezelt e-mail címek esetében a postafiók jelszavak módosítását Önök tudják elvégezni az Ügyfélkapu felületén keresztül. A jelszó módosítására két lehetőséget biztosít cégünk:

1. Ha rendelkeznek a jelenlegi jelszóval, úgy külön felhasználóként bejelentkezve tudnak jelszót módosítani
2. Ha nem rendelkeznek a jelenlegi jelszóval, úgy az Ügyfélkapu felületén tudnak új jelszót megadni1. Jelszó módosítás, jelenlegi hozzáférés birtokában

Meglévő postafiók jelszó birtokában egy külön adminisztrációs felületet biztosítunk, ahol meg tudják változtatni az e-mail címhez tartozó jelszót, be tudnak állítani automatikus válaszüzenetet, valamint a spamszűrő beállításait is tudják módosítani.

A felület az alábbi linken keresztül érhetik el:
https://admin.mediacenter.hu/

A felületre felhasználóként szükséges bejelentkezni, ahol a felhasználónév a teljes e-mail cím és a jelenlegi jelszó lesz.


2. Hozzáférés módosítás, elfelejtett jelszó esetén

1. Az Ügyfélkapu felületére történő sikeres belépést követően a postafiók módosítása menüpontot szükséges megnyitni. (Alulról a 3. menüpont)
Postafiok modositasa.jpg
2. A betöltődő oldalon az e-mail cím domain nevet szükséges kiválasztani. (Az e-mail cím domain: postafiók @ utáni része)
Email domain.jpg
3. A keresett e-mail címre történő kattintást követően bejönnek az e-mail cím beállításai
Email cim.jpg
4. Az e-mail cím neve alatt a postafiók jelszó mezőbe tudnak új hozzáférést generálni az e-mail címhez. (Új jelszó kritérium: minimum 5 karakter, tartalmaznia kell betűket és számokat is)
Email jelszo.jpg