Outlook 2016 beállítása - Újabb verzió

A MediaCenter Támogató Dokumentumok wikiből
Outlook2016 1.jpg

1. Az Outlook elindítása után kattintson a "Fájl" menüpont "Információ" pontjára, majd kattintson a "Fiók hozzáadása" ikonra.


Outlook2016 uj 1.png

2. A megjelenő ablakban írja be e-mail címét, majd válassza a Speciális beállítás, majd a manuálisan állítom be a fiókomat opciót.


Outlook2016 uj 2.png

3. Válassza ki a POP vagy IMAP ikont, majd kattintson rá.


IMAP beállítás

4. A "Beérkező levelek" részben POP3 esetén a pop3.mediacenter.hu, IMAP esetén az imap.mediacenter.hu kiszolgálót adja meg. A képen látható 110 (POP3), vagy 143 (IMAP) portot adja megPOP3 beállítás

5. A "Kimenő levelek" részben az SMTP szerver hozzáférésének adatait adhatjuk meg. Alapesetben a levélküldést a bejövő szerverrel megegyező beállítások mellett tehetjük meg. A levélküldés portját az alapértelmezett 25-ről írja át 25000-re. A díjmentes SMTP használatával naponta és email címenként 100 db üzenet küldhető ki, egyidejűleg legfeljebb 10 címzett részére.
Amennyiben a kiegészítő SMTP szolgáltatásunkat használja a következő oldalon talál segítséget a beállításhoz. Ha szeretné a kiegészítő SMTP szolgáltatásunkat használni levelei kiküldésére, kérem keresse fel Ügyfélszolgálatunkat.


Outlook2016 uj 5.png

6.Sikeres postafiók létrehozás után az Outlook bekéri a postafiókhoz tartozó jelszót. A jelszó mezőbe ezt írja be, majd pipálja be a "Jelszó mentése a jelszólistába" mezőt, majd nyomja meg az OK gombot.


Kiegészítő információ: Amennyiben az alapértelmezett 25-ös porton a levélküldés sikertelen, úgy lehetséges, hogy internetszolgáltatója szűri azt. Ebben az esetben módosítsa a beállításokat úgy, hogy a 25-ös portot átírja 25000-re.